TravelSerbia.Info - Uw Reisgids voor Servië en Belgrado

Accommodatie en Reisgidsen

U kunt boek uw hotel in Servië of vinden van een hostel via onze site.

U kunt ook de Om Servië reisgidsen.

Servië is een land van verrassende contrast en in tegenstelling tot de waarneming, biedt toeristen een echt warm en gastvrij onthaal catering voor iedereen. Gezien de turbulente geschiedenis van de recente gebeurtenissen, Servië is nu op de up en toeristen gegarandeerd een bijzondere bestemming tegen ongelooflijk goede waarde. Mijn advies is - bezoek aan Servië voordat het verandert!

Russel Stenhouse, Suffolk Magazine


Deze website is geschreven in het Engels. Echter, wij bieden de "Translate" knop in de rechter bovenhoek waar u uw taal te selecteren. De vertaling is niet ideaal, maar we hopen dat u in staat zullen zijn om de informatie die u nodig hebt om een ​​aangenaam verblijf in Servië te vinden.

Welcom en Živeli!

Geef de website in het Engels

Servië is een fascinerend land dat fastly wordt steeds meer een populaire toeristische bestemming, maar toch ontbreekt een fatsoenlijke toeristische infrastructuur, wat vaak resulteert in verwarring en wanhoop onder de buitenlandse bezoekers. Het doel van deze site is om deze kloof te dichten en nuttige praktische informatie voor alle bezoekers van Servië te bieden.

Hier vindt u informatie over visa, douane, tips voor het krijgen van rond, het beheren van uw financiën, het weer, de mensen, hun zeden en gewoonten, nuttige zinnen, informatie over interessante plekken om te bezoeken te vinden, etc. We willen in principe alle informatie te verstrekken je nodig hebt om uw verblijf in Servië aangenaam en zonder stress.