TravelSerbia.Info - Vaš vodnik za Srbijo in Beogradu

Nastanitev in Travel Guides

Lahko rezerviraj hotel v Srbiji ali najti hostel preko naše strani.

Prav tako lahko da bi Srbija vodniki potovanja.

Srbija je dežela presenetljivo nasprotju in v nasprotju s percepcijo, turistom ponuja resnično topli in gostoljubni dobrodošli catering za vse. Glede na burno zgodovino nedavnih dogodkov, Srbija je zdaj na up in turisti so zagotovljene izredne destinacijo po neverjetno dobra vrednost. Moj nasvet je - Srbija obisk, preden se spremembe!

Russel Stenhouse, Suffolk Magazine


Ta spletna stran je napisana v angleškem jeziku. Vendar pa, ponujamo "Prevedi" gumb v zgornjem desnem kotu, kjer lahko izberete svoj jezik. Prevod ni idealen, ampak upamo, da boste lahko našli informacije, ki jih potrebujete, da imajo prijetno bivanje v Srbiji.

Dobrodošli in Živeli!

Vpišite spletno stran v angleščini

Srbija je fascinantno država, ki je brzo postala priljubljena turistična destinacija, vendar pa še vedno ni dostojno turistične infrastrukture, kar pogosto povzroča zmedo in obup med tujimi obiskovalci. Namen te spletne strani je zapolniti to vrzel in zagotovilo uporabne praktične informacije za vse obiskovalce v Srbijo.

Tukaj boste našli informacije o vizumih, carine, namige za pridobivanje okrog, upravljanje svoje finansije, vreme, ljudje, njihova šeg in navad, uporabne fraze, informacije o zanimivih krajev za obisk, provod, muzika. Mi v bistvu želijo zagotoviti vse informacije, jih boste potrebovali, da bi vaše bivanje v Srbiji prijetno in brez stresa.